Šios Air Fryer Tuna Melts yra čia, kad išsaugotumėte kitus jūsų pietus. Puikiai skrudinta duona sulaiko pikantišką tuno salotų mišinį, užpiltą lydytu sūriu ir traškumo.
Oro gruzdintuvė užtikrina traškią išorę ir lipnų vidų, todėl šie tunai ištirpsta lengvai ir skaniai. Greitai paruošiamas ir kvapą gniaužiantis receptas tikrai taps mėgstamiausiu jūsų pietų rotacijoje.
Norint užtikrinti, kad ji gerai išsilaikytų su lipniu lydytu sūriu ir naminėmis tuno salotomis, rekomenduojama naudoti tvirtą, panašią į raugą duoną. Tačiau galite naudoti bet kokias pasirinktas duonos riekeles.
absoliučiai! Nors recepte pateikiamos išsamios klasikinio tuno lydalo instrukcijos, nedvejodami pridėkite ingredientų, tokių kaip pomidorų griežinėliai arba marinuoti krapai, kad gautumėte papildomo skonio ir tekstūros.
Išorinių duonos kraštų patepimas sviestu ne tik suteikia skonio, bet ir padeda sumuštiniams sandarinti. Būtinai įdėkite juos į oro gruzdintuvės krepšį taip, kad jie vienas kitą paremtų, arba pritvirtinkite dantų krapštuku.
Taip, namines tuno salotas galima pasigaminti iš anksto ir laikyti šaldytuve, todėl tai yra puikus patiekalo ruošimo variantas. Surinkite ir išvirkite tuno lydytus prieš patiekdami, kad pasiektumėte geriausių rezultatų.
Oro gruzdintuvės iš anksto pašildymas užtikrina, kad ištirpęs tunas iškeps tolygiai ir išeis idealiai apskrudęs. Rekomenduojamas 3–5 minučių pašildymas 190 °C (375 °F) temperatūroje.
Reikalingi ingredientai
Visą receptą rasite žemiau esančioje recepto kortelėje
- konservuotas tunas: būtinai gerai nusausinkite
- majonezas: Paslaptis, kaip pasiekti tobulą drėgną ir kvapnų įdarą, papildantį tuno tekstūrą ir skonį.
- Raudonasis svogūnas: Smulkiai supjaustę kubeliais užtikrinsite, kad jis gerai susimaišys, nepersistengdamas kitų ingredientų.
- salierai: Gaivus traškumas ir žemiškumo užuomina tuno mišinyje.
- šviežios petražolės: Suteikia tuno salotoms šviežumo ir spalvos.
- citrinos sulčių: Prideda aštraus skonio sluoksnį, dėl kurio tuno salotos tampa gyvybingesnės.
- Dižono garstyčios: Prideda šiek tiek prieskonių, palyginti su įprastomis garstyčiomis
- druska pipirai
- Rauginta duona: Gražiai skrudina, suteikia traškią išorę, kuri kontrastuoja su kreminiu, lipniu įdaru.
- aštrūs čederio sūrio griežinėliai: Rekomenduoju čederį, bet galite jį pakeisti savo mėgstama rūšimi, pvz., šveicarišku, provolonu ar pipiriniu.
- sviestas: Skatina tolygią auksinę plutą ir suteikia duonai šiek tiek sodrumo.
Oro gruzdintuvė tunai ištirpsta
- Įkaitinkite keptuvę iki 375 ° F 3–5 minutes.
- Į vidutinio dydžio maišymo dubenį sudėkite nusausintą tuną, majonezą, kubeliais pjaustytą raudonąjį svogūną, kubeliais pjaustytą salierą, pjaustytas šviežias petražoles, citrinos sultis, Dižono garstyčias, druską, juoduosius pipirus ir gerai išmaišykite.
- Kiekvienos duonos riekelės išorines puses tolygiai ištepkite sviestu.
- Vieną duonos pusę aptepkite gausia tuno salotų mišinio dalimi. Vieną kitą duonos riekelę uždėkite dvi čederio sūrio riekeles. Padėkite viršų ant apačios.
- Paruoštus lydytus tuno sumuštinius atsargiai įdėkite į oro gruzdintuvės krepšį, užtikrindami, kad jie nepersidengtų.
- Kepkite tuną ore 375 °F temperatūroje 5–7 minutes, apversdami iki pusės. Duona turi būti aukso rudos spalvos ir traški, o sūris išsilydęs ir putojantis.
- Iškepusius tunus atsargiai išimkite iš orinės gruzdintuvės ir prieš patiekdami leiskite jiems minutę atvėsti.
Daugiau receptų, kurie jums patiks!
spustelėkite žvaigždutes, kad įvertintumėte!
Oro gruzdintuvė tunai ištirpsta
Šios Air Fryer Tuna Melts yra čia, kad išsaugotumėte kitus jūsų pietus. Puikiai skrudinta duona sulaiko pikantišką tuno salotų mišinį, užpiltą lydytu sūriu ir traškumo.
Atsiųskite šį receptą el.
Gaukite šį receptą el. paštu tiesiai į savo pašto dėžutę!
Neleiskite ekranui užtemti
-
Įkaitinkite keptuvę iki 375 °F (190 °C) 3–5 minutes.
-
Į vidutinio dydžio maišymo dubenį sudėkite nusausintą tuną, majonezą, kubeliais pjaustytą raudonąjį svogūną, kubeliais pjaustytą salierą, pjaustytas šviežias petražoles, citrinos sultis, Dižono garstyčias, druską, juoduosius pipirus ir gerai išmaišykite.
-
Kiekvienos duonos riekelės išorines puses tolygiai ištepkite sviestu.
-
Vieną duonos pusę aptepkite gausia tuno salotų mišinio dalimi. Vieną kitą duonos riekelę uždėkite dvi čederio sūrio riekeles. Padėkite viršų ant apačios.
-
Paruoštus lydytus tuno sumuštinius atsargiai įdėkite į oro gruzdintuvės krepšį, užtikrindami, kad jie nepersidengtų.
-
Kepkite tuną ore 190 °C (375 °F) temperatūroje 5–7 minutes, apversdami iki pusės. Duona turi būti aukso rudos spalvos ir traški, o sūris išsilydęs ir putojantis.
-
Iškepusius tunus atsargiai išimkite iš orinės gruzdintuvės ir prieš patiekdami leiskite jiems minutę atvėsti.
Kalorijos: 643kcal | Angliavandeniai: 62g | Baltymas: 49g | Riebalai: 20g | Sotieji riebalai: 12g | Polinesotieji riebalai: 6g | Mononesotieji riebalai: 6g | Trans-riebalų: 0.3g | Cholesterolis: 105mg | Natris: 1575 mmg | Kalis: 511mg | Pluoštas: 3g | Cukrus: 8g | Vitaminas A: 841TV | Vitamino C: 7mg | Kalcis: 349mg | Geležis: 8mg
Mitybos atsisakymas: „Family Fresh Meals“ nėra dietologas ar mitybos specialistas, o bet kokia informacija apie maistingumą yra tik apytikslė. Jei reikia patikrinti bet kokią informaciją, rekomenduojame sudedamąsias dalis paleisti naudojant internetinę mitybos skaičiuoklę.
Dalintis šiuo receptu yra skatinama ir vertinama. Draudžiama kopijuoti visą receptą į bet kokią socialinę žiniasklaidą.
Ar sukūrėte šį receptą?
Būtinai pasidalinkite ja su manimi žemiau!