Mano amišų brokolių salotų receptas yra puikus šviežių, traškių brokolių, pikantiškų šoninių ir kreminio padažo mišinys, puikiai tinkantis bet kokiam susibūrimui ar šeimos patiekalui. Šiame klasikiniame recepte dera naudingi čederio sūrio, kietai virtų kiaušinių ir saulėgrąžų branduolių skoniai, kartu su aštriai saldžiu padažu, pagamintu iš majonezo, cukraus ir acto.
Šias paprastas, bet kvapnias salotas lengva paruošti ir jas galima pagaminti iš anksto, todėl skoniai gražiai susilieja. Nesvarbu, ar ieškote garnyro, papildančio pagrindinį patiekalą, ar mėgstamo užkandžių, amišų brokolių salotos yra gaivus ir patenkinamas pasirinkimas, kuris patiks visiems.
Kad geriausia tekstūra būtų rekomenduojami švieži brokoliai, galite naudoti žiupsnelį šaldytų brokolių. Tiesiog prieš naudodami būtinai atšildykite ir gerai nusausinkite.
Taip, salotų paruošimas dienai į priekį leidžia dar labiau išsiugdyti skonius. Prieš patiekdami tiesiog gerai išmaišykite.
Saulėgrąžų branduolius galite pakeisti kitais riešutais ar sėklomis, pavyzdžiui, pjaustytais migdolais, kapotais graikiniais riešutais ar moliūgų sėklomis.
Švieži Ingredientai: Naudokite šviežius brokolius ir įsitikinkite, kad jie susmulkinti kąsnio dydžio gabalėliais, kad būtų lengviau maišyti ir valgyti. Švieži ingredientai pagerina salotų skonį ir tekstūrą.
Tinkinkite padažą: Jei norite aštresnio padažo, galite įpilti šiek tiek daugiau acto. Kad padažas būtų saldesnis, cukraus kiekį šiek tiek padidinkite. Sureguliuokite majonezą, kad gautumėte norimą konsistenciją.
Traški šoninė: Kepkite šoninę, kol ji taps traški, kad salotos būtų maloniai traškios. Patogumui taip pat galite naudoti iš anksto išvirusius šoninės gabaliukus.
Atvėsimo laikas: Laikant salotas šaldytuve bent valandą, skoniai susimaišys. Norėdami gauti geriausią skonį, galite pasigaminti išvakarėse ir palikti per naktį šaldytuve.
Priedai: Nedvejodami pritaikykite savo salotas su papildomais ingredientais, pvz., razinomis, džiovintomis spanguolėmis arba griežinėliais pjaustytais migdolais, kad gautumėte papildomos tekstūros ir skonio.
Sveikesnis variantas: Jei norite lengvesnio varianto, vietoj majonezo galite naudoti graikišką jogurtą arba pusės majonezo ir pusės graikiško jogurto derinį.
Amišo brokolių salotos
- Paruoškite padažą plakdami majonezą, cukrų ir actą, kol gerai susimaišys. Atidėti.
- Dideliame dubenyje sumaišykite brokolius, raudonąjį svogūną, čederio sūrį, saulėgrąžų branduolius, šoninę ir kiaušinius.
- Užpildykite padažą ant brokolių mišinio ir maišykite, kol visi brokoliai pasidengs.
- Uždenkite dubenį ir prieš patiekdami palaikykite šaldytuve bent valandą.
Daugiau mūsų mėgstamų vasaros salotų
spustelėkite žvaigždutes, kad įvertintumėte!
Amišo brokolių salotos
Mano amišų brokolių salotų receptas yra puikus šviežių, traškių brokolių, pikantiškų šoninių ir kreminio padažo mišinys, puikiai tinkantis bet kokiam susibūrimui ar šeimos patiekalui.
Atsiųskite šį receptą el.
Gaukite šį receptą el. paštu tiesiai į savo pašto dėžutę!
Neleiskite ekranui užtemti
-
Paruoškite padažą plakdami majonezą, cukrų ir actą, kol gerai susimaišys. Atidėti.
-
Dideliame dubenyje sumaišykite brokolius, raudonąjį svogūną, čederio sūrį, saulėgrąžų branduolius, šoninę ir kiaušinius.
-
Užpildykite padažą ant brokolių mišinio ir maišykite, kol visi brokoliai pasidengs.
-
Uždenkite dubenį ir prieš patiekdami palaikykite šaldytuve bent valandą.
Kalorijos: 419kcal | Angliavandeniai: 36g | Baltymas: 17g | Riebalai: 29g | Sotieji riebalai: 11g | Polinesotieji riebalai: 13g | Mononesotieji riebalai: 11g | Trans-riebalų: 0,05g | Cholesterolis: 187mg | Natris: 966mg | Kalis: 1.265mg | Pluoštas: 10g | Cukrus: 22g | Vitaminas A: 2.424TV | Vitamino C: 274mg | Kalcis: 388mg | Geležis: 4mg
Mitybos atsisakymas: „Family Fresh Meals“ nėra dietologas ar mitybos specialistas, o bet kokia informacija apie maistingumą yra tik apytikslė. Jei reikia patikrinti bet kokią informaciją, rekomenduojame sudedamąsias dalis paleisti naudojant internetinę mitybos skaičiuoklę.
Dalintis šiuo receptu yra skatinama ir vertinama. Draudžiama kopijuoti visą receptą į bet kokią socialinę žiniasklaidą.
Ar sukūrėte šį receptą?
Būtinai pasidalinkite ja su manimi žemiau!