Šie picos mėsainiai sujungia geriausius iš abiejų pasaulių, derindami jautienos paplotėlius su klasikiniais picos skoniais! Išlydyta mocarela, pepperoni ir picos padažu papildyti šie mėsainiai tikrai patiks ant jūsų pietų stalo. Puikiai tinka greitam ir paprastam patiekalui, kuris paruošiamas vos per 25 minutes!
Taip, pyragėlius galite paruošti iš anksto ir laikyti šaldytuve, kol jie bus paruošti.
absoliučiai! Kepimas ant grotelių suteikia dūmų skonį, kuris puikiai dera su picos priedais.
Tvirta bandelė, tokia kaip brioche ar čiabata, puikiai tinka visiems priedams.
Šiuos mėsainius mėgstame patiekti su gruzdintomis bulvytėmis, svogūnų žiedais ar šviežiomis žaliomis salotomis.
Reikalingi ingredientai
- Jautienos malta– Jautieną naudojau 80/20.
- Duonos trupiniai
- Tarkuoto parmezano sūrio
- Džiovintas raudonėlis
- Džiovintas bazilikas
- Česnako milteliai
- Druska
- Pipirai
- Hamburgerinės bandelės – Naudojau Pepperidge Farm Farmhouse Brioche bandeles.
- Picos padažas – Naudojau parduotuvėje pirktą padažą, bet puikiai tinka ir naminis picos padažas.
- Mocarelos sūris – Vietoje to galima naudoti Provolone sūrio griežinėlius.
- Pepperoni griežinėliai – puikūs tiek įprasti, tiek kalakutienos pipirai
Pakeitimai
Malta jautiena: pakeiskite malta kalakutiena arba malta vištiena.
Mozzarella sūris: Naudokite provoloną arba itališkų sūrių mišinį.
Pepperoni: Pakeiskite kanadietiška šonine arba troškintais grybais, kad gautumėte kitokį posūkį.
Picos mėsainius geriausia skanauti šviežius, tačiau likučius galite laikyti sandariame inde šaldytuve iki 2 dienų.
Pašildyti: Įdėkite mėsainių paplotėlius į keptuvę ant vidutinės ugnies, retkarčiais apversdami, kol įkais. Arba mikrobangų krosnelėje 1-2 minutes, kol įkais.
Norėdami užšaldyti: Išvirusius paplotėlius rekomenduojama šaldyti atskirai nuo bandelių ir priedų. Pašildykite, kaip nurodyta, ir surinkite prieš patiekdami.
Kaip pasigaminti picos mėsainius
- Dideliame dubenyje sumaišykite maltą jautieną, džiūvėsėlius, parmezano sūrį, raudonėlį, baziliką, česnako miltelius, druską ir pipirus.
- Iš mišinio suformuokite 2 vienodo dydžio paplotėlius.
- Įkaitinkite nepridegančią keptuvę arba grilį ant vidutinės-stiprios ugnies. Kepkite pyragėlius maždaug 4-5 minutes iš kiekvienos pusės arba tol, kol jie pasieks norimą apskrudimą.
- Paskutinę kepimo minutę ant kiekvieno paplotėlio uždėkite 2 griežinėliais mocarelos sūrio ir 4 griežinėliais pepperoni.
- Mėsainių bandeles lengvai paskrudinkite. Kiekvienos bandelės apatinę pusę aptepkite picos padažu.
- Iškepusius paLes dėkite ant bandelių, uždėkite viršutinę bandelę ir nedelsdami patiekite.
Pastaba: Likęs picos padažas gali būti patiekiamas ant šono panardinimui.
spustelėkite žvaigždutes, kad įvertintumėte!
Lengvi picos mėsainiai
Šie picos mėsainiai sujungia geriausius iš abiejų pasaulių, derindami jautienos blynus su klasikiniais picos skoniais!
Siųskite šį receptą el.
Gaukite šį receptą el. paštu tiesiai į savo pašto dėžutę!
Neleiskite ekranui užtemti
-
Dideliame dubenyje sumaišykite maltą jautieną, džiūvėsėlius, parmezano sūrį, raudonėlį, baziliką, česnako miltelius, druską ir pipirus.
-
Iš mišinio suformuokite 2 vienodo dydžio blynus.
-
Įkaitinkite nepridegančią keptuvę arba grilį ant vidutinės-stiprios ugnies.
-
Kepkite pyragėlius maždaug 4-5 minutes iš kiekvienos pusės arba tol, kol jie pasieks norimą apskrudimą.
-
Paskutinę kepimo minutę ant kiekvieno paplotėlio uždėkite 2 griežinėliais mocarelos sūrio ir 4 griežinėliais pepperoni.
-
Mėsainių bandeles lengvai paskrudinkite.
-
Kiekvienos bandelės apatinę pusę aptepkite picos padažu.
-
Iškepusius paplotėlius dėkite ant bandelių ir uždėkite viršutinę bandelę ir patiekite iš karto.
Pastaba: Likęs picos padažas gali būti patiekiamas ant šono panardinimui.
Kalorijos: 529kcal | Angliavandeniai: 13g | Baltymai: 54g | Riebalai: 28g | Sotieji riebalai: 12g | Polinesotieji riebalai: 1g | Mononesotieji riebalai: 11g | Trans riebalai: 1g | Cholesterolis: 169mg | Natris: 1444 mmg | Kalis: 1020 mmg | Pluoštas: 2g | Cukrus: 3g | Vitaminas A: 412TV | Vitaminas C: 4mg | Kalcis: 203mg | Geležis: 7mg
Mitybos atsisakymas: „Family Fresh Meals“ nėra dietologas ar mitybos specialistas, o bet kokia informacija apie maistingumą yra tik apytikslė. Jei reikia patikrinti bet kokią informaciją, rekomenduojame sudedamąsias dalis paleisti naudojant internetinę mitybos skaičiuoklę.
Dalintis šiuo receptu yra skatinama ir vertinama. Draudžiama kopijuoti visą receptą į bet kokią socialinę žiniasklaidą.
Ar sukūrėte šį receptą?
Būtinai pasidalinkite ja su manimi žemiau!