Aštri meksikietiška chorizo dešra verdama su bulvėmis ir svogūnais ir dedama į pašildytas kukurūzų tortilijas.
Šis receptas yra greitas ir pilnas skonio!
Kas yra Chorizo Tacos?
- Chorizo tacos reikia tik 4 ingredientai.
- Paprasti ingredientai ir lengvas pasiruošimas paverskite šį patiekalą įtemptų savaitės naktų nugalėtoju!
- Paimkite išvirtą chorizo įdarą nuo viryklės ant stalo ir pasigaminkite patys taco baras su mėgstamais priedais ir pagardais!
- Virkite papildomas partijas ir užšaldyti vėliau naudokite kiaušinienei, omletui, sriubai ar sočiam pusryčių troškinimui.
Ingredientai Chorizo Tacos
Chorizo – Rinkitės šviežią žalią chorizo, kuris skiriasi nuo ispaniško džiovinto chorizo (labiau panašu į saliamią). Su sauja prieskonių ir šiek tiek maltos kiaulienos taip pat galite pasigaminti naminio chorizo, kurį naudosite šiame recepte.
Bulvės – Naudokite bet kokias bulvių rūšis (arba šaldytas kubeliais pjaustytas bulves su paprika ir svogūnais arba be jų!
Tortilijos – Mažos, „gatvės“ dydžio kukurūzų tortilijos yra mano pirmasis pasirinkimas chorizo tacos. Jei norite pagaminti kesadilijas, galite naudoti ir kitų dydžių kukurūzų ar miltų tortilijas.
Kaip pasigaminti Chorizo tacos
- Bulves išvirti ir nusausinti pagal recepto nurodymus žemiau.
- Virkite chorizo keptuvėje, kol neliks rausvos spalvos (nenupilkite). Naudokite kiaurasamtį, kad perkeltumėte chorizo į dubenį.
- Kepkite bulves ir svogūną chorizo aliejuje apie 5 minutes.
- Grąžinkite chorizo į keptuvę ir virkite, kol mišinys sušils.
- Pašildykite tortilijas ir užpildykite chorizo mišiniu.
- Sudėkite norimus priedus ir patiekite.
„Chorizo Taco“ užpilai
Chorizo tacos galima užpilti salsa verde, kubeliais pjaustytu baltuoju svogūnu, kalendra, avokadu, grietine ir žaliosios citrinos skiltelėmis.
Likę tacos?
- Chorizo įdarą laikykite uždengtame inde šaldytuve iki 4 dienų.
- Pašildykite mikrobangų krosnelėje arba ant viryklės.
- Šaldiklyje atvėsusį įdarą laikykite maišeliuose su užtrauktuku iki vieno mėnesio. Per naktį atšildykite šaldytuve.
Daugiau mums patinkančių taco receptų
Ar gaminote šiuos Chorizo tacos? Palikite mums įvertinimą ir komentarą žemiau!
Chorizo Tacos
Šie paprasti 4 ingredientų tacos yra puikus pasirinkimas greitiems šeimos pietums ar vakarienei!
Neleiskite ekranui užtemti
Neprivalomi priedai patiekimui
-
Bulves nuplaukite ir supjaustykite ½ colio kubeliais. Įdėkite juos į puodą ir užpilkite vandeniu 1 coliu virš bulvių. Įberkite druskos ir užvirinkite ant vidutinės-stiprios ugnies. Leiskite virti apie 8 minutes arba kol šakutė suminkštės. Gerai nusausinkite.
-
Tuo tarpu 10 colių keptuvėje ant vidutinės ugnies virkite chorizo. Sulaužykite jį šaukštu ir virkite, kol neliks rausvos spalvos, maždaug 7 minutes.
-
Su kiaurasamčiu perkelkite chorizo į dubenį, palikdami riebalus keptuvėje.
-
Sureguliuokite ugnį iki vidutinės ir sudėkite svogūną bei nusausintas bulves. Išmaišykite, kad pasidengtų riebalais, ir kepkite 4–5 minutes arba tol, kol svogūnas suminkštės ir bulvės pradės formuotis auksine plutelė. Sudėkite chorizo atgal į keptuvę ir kepkite dar 1 minutę.
-
Pašildykite tortilijas pagal pakuotės nurodymus. Užpildykite tortilijas chorizo mišiniu ir pridėkite priedų, kaip norite.
Likę tacos galima laikyti šaldytuve hermetiškame inde iki 4 dienų.
Kalorijos: 311 | Angliavandeniai: 46g | Baltymas: 11g | Riebalai: 10g | Sotieji riebalai: 5g | Polinesotieji riebalai: 1g | Mononesotieji riebalai: 1g | Cholesterolis: 40mg | Natris: 40mg | Kalis: 404mg | Pluoštas: 6g | Cukrus: 2g | Vitaminas A: 289TV | Vitamino C: 22mg | Kalcis: 85mg | Geležis: 2mg
Pateikta informacija apie mitybą yra apytikslė ir skirsis priklausomai nuo gaminimo būdų ir naudojamų ingredientų prekių ženklų.
© SpendWithPennies.com. Turinys ir nuotraukos yra saugomi autorių teisių. Dalijimasis šiuo receptu yra skatinamas ir vertinamas. Griežtai draudžiama kopijuoti ir (arba) įklijuoti visus receptus į bet kokią socialinę žiniasklaidą. Peržiūrėkite mano nuotraukų naudojimo politiką čia.