
Jei esate „Nutella“ gerbėjas ir mėgstate dribsnius, sviestinius pyragus, „Nutella Cruffins“ taps jūsų nauja manija. Šiuose skaniuose hibridiniuose skanėstuose dera geriausi kruasanai ir bandelės – lengvi, traškūs sluoksniai su lipniu, tirpintu šokoladu kiekviename kąsnyje.


Puikiai tinkantys pusryčiams, priešpiečiams ar greitam desertui, šie blyneliai tikrai paliks įspūdį, nepagamindami valandų. Be to, turėdami tik tris pagrindinius ingredientus, jie yra paprastumo ir malonumo įkūnijimas. Pasiruošę iškepti ką nors nenumaldomai gero?.
Reikalingi ingredientai:
- Šaldyta sluoksniuota tešla: Naudojau Jus-Rol firmos šaldomą sluoksniuotos tešlos tešlą. Galite naudoti šaldytą sluoksniuotą tešlą, tačiau pirmiausia turite ją atšildyti šaldytuve ir gali tekti tešlą iškočioti, kol ji pasieks maždaug 15 colių ilgio.
- Nutella: Jei pageidaujama, galima naudoti bet kokį lazdyno riešutų užtepėlę.
- Mini šokolado traškučiai: Galite pakeisti įprastais šokolado drožlėmis, baltojo šokolado drožlėmis arba jų visai atsisakyti.


Nutella Cruffins galima laikyti sandariame inde arba maišelyje iki 2 dienų kambario temperatūroje arba savaitę šaldytuve. Arba jie gali būti užšaldyti iki 2 mėnesių. Būtinai atitirpinkite visus šaldytus kruopelynus šaldytuve ir juos galima pašildyti orkaitėje iki 350 laipsnių pagal Farenheitą 10–15 minučių arba tol, kol sušils. Juos taip pat galima pašildyti mikrobangų krosnelėje, tačiau tai turės įtakos kruopų tekstūrai.
Šiuos „Nutella Cruffins“ galima lengvai pakoreguoti, jei pageidaujama. Jei pageidaujama, Nutella gali būti pakeista bet kokiu riešutų ar šokolado užtepu. Minimaliomis šokolado drožlėmis galima naudoti bet kokį mišinį, pvz., baltojo šokolado drožles, kapotus pekano riešutus, lazdyno riešutus ar pabarstukus. Taip pat galite naudoti kitokio tipo tešlą, pvz., raguolių tešlą, picos tešlą ar pyrago tešlą. Turėkite omenyje, kad skirtingų tipų tešlai virti reikia skirtingo laiko ir tai gali turėti įtakos galutinei trapučių tekstūrai.
Taip! Galite paruošti juos išvakarėse, o ryte kepti šviežius. Tiesiog uždenkite bandelių formą plastikine plėvele ir laikykite šaldytuve per naktį.
absoliučiai! Kai iškeps ir atvės, laikykite juos sandariame inde arba šaldymo maišelyje iki trijų mėnesių. Įkaitinkite orkaitėje arba skrudintuvo orkaitėje, kad jie vėl taptų traškūs.
Jie taip pat gali būti laikomi šaldytuve iki penkių dienų, nors jie gali prarasti traškumą. Įkaitinkite juos orkaitėje, kad sugrąžintumėte dribsnius.
Atsiųskite man šį receptą el. paštu!
Reikia sutaupyti laiko? Nusiųskite šį straipsnį el. paštu tiesiai į gautuosius + prisiregistruokite gauti visus naujausius receptus!
Kaip pasigaminti Nutella Cruffins
- Įkaitinkite orkaitę iki 375 laipsnių pagal Farenheitą ir apipurkškite bandelių formą kepimo purškalu.
- Sluoksniuotą tešlą iškočiokite ant švaraus paviršiaus, ilgąja puse į apačią ir tolygiai paskleiskite Nutella sluoksniuotą tešlą.
- Pabarstykite mini šokolado drožles ant nutelos.
- Sluoksniuotą tešlą iš apačios susukti kuo sandariau, kad susidarytų vienas ilgas vyniotinis.
- Kiekvieną ritinį perpjaukite per pusę, kad susidarytumėte du trumpesnius ritinius, iš viso gautumėte 4 ritinius.
- Dabar kiekvieną ritinį perpjaukite per pusę išilgai, atidengdami vidinius sluoksnius, kad gautumėte 8 pusvyniotinius.
- Kiekvieną pusę sandariai susukite, galus užkiškite po apačia ir dėkite į paruoštą bandelių formą.
- Uždenkite aliuminio folija ir kepkite 33-35 minutes arba kol pyragas iškeps.
Atidenkite ir kepkite dar 1–2 minutes, kol išorė taps auksinės rudos spalvos ir traški (nebūtina). - Prieš išimdami iš keptuvės ir patiekdami, leiskite kruopams atvėsti 10 minučių. Jei pageidaujama, apibarstyta papildoma Nutella.




spustelėkite žvaigždutes, kad įvertintumėte!
Nutella Cruffins
Jei esate „Nutella“ gerbėjas ir mėgstate dribsnius, sviestinius pyragus, „Nutella Cruffins“ taps jūsų nauja manija.
Atsiųskite šį receptą el.
Gaukite šį receptą el. paštu tiesiai į savo pašto dėžutę!
Neleiskite ekranui užtemti
-
Įkaitinkite orkaitę iki 375 laipsnių pagal Farenheitą ir apipurkškite bandelių formą kepimo purškalu.
-
Sluoksniuotą tešlą iškočiokite ant švaraus paviršiaus, ilgąja puse į apačią ir tolygiai paskleiskite Nutella sluoksniuotą tešlą.
-
Pabarstykite mini šokolado drožles ant nutelos.
-
Sluoksniuotą tešlą iš apačios susukti kuo sandariau, kad susidarytų vienas ilgas vyniotinis.
-
Kiekvieną ritinį perpjaukite per pusę, kad susidarytumėte du trumpesnius ritinius, iš viso gautumėte 4 ritinius.
-
Dabar kiekvieną ritinį perpjaukite per pusę išilgai, atidengdami vidinius sluoksnius, kad gautumėte 8 pusvyniotinius.
-
Tvirtai susukite kiekvieną pusę ir pakiškite galus po apačia ir dėkite į paruoštą bandelių formą.
-
Uždenkite aliuminio folija ir kepkite 33-35 minutes arba kol pyragas iškeps.
-
Atidenkite ir kepkite dar 1–2 minutes, kol išorė taps auksinės rudos spalvos ir traški (nebūtina).
-
Prieš išimdami iš keptuvės ir patiekdami, leiskite kruopams atvėsti 10 minučių.
Kalorijos: 344kcal | Angliavandeniai: 31g | Baltymai: 4g | Riebalai: 22g | Sotieji riebalai: 9g | Polinesotieji riebalai: 2g | Mononesotieji riebalai: 10g | Transriebalai: 0,01g | Cholesterolis: 1mg | Natris: 124mg | Kalis: 79mg | Pluoštas: 1g | Cukrus: 9g | Vitaminas A: 9TV | Vitaminas C: 0,02mg | Kalcis: 23mg | Geležis: 2mg
Mitybos atsisakymas: „Family Fresh Meals“ nėra dietologas ar mitybos specialistas, o bet kokia informacija apie maistingumą yra tik apytikslė. Jei reikia patikrinti bet kokią informaciją, rekomenduojame sudedamąsias dalis paleisti naudojant internetinę mitybos skaičiuoklę.
Dalintis šiuo receptu yra skatinama ir vertinama. Draudžiama kopijuoti visą receptą į bet kokią socialinę žiniasklaidą.
Ar sukūrėte šį receptą?
Būtinai pasidalinkite ja su manimi žemiau!