Rabarbarų traškučiai yra skanus ir lengvas desertas, kurį paruošti užtrunka vos kelias minutes!
Šis paprastas traškumo receptas turi puikų saldaus ir pyrago balansą. Skanus vaisių įdaras su mūsų mėgstamais sviestiniais trupiniais, iškeptais iki auksinės spalvos ir burbuliukų.
- Rabarbarų traškučiai yra lengva pagaminti.
- Tai puikus saldaus ir pyrago balansas.
- Paruoškite jį dienomis iš anksto ir iškepkite prieš patiekiant.
Kaip paruošti rabarbarus traškiems
- Ištraukite rabarbarus iš augalo (o ne pjaustykite). Nuimkite lapus ir išmeskite juos. Nuplaukite nešvarumus ar šiukšles nuo kotelio.
- Nereikia lupti rabarbarų; tačiau jei kotelis gana storas, kietesnę išorę verta nulupti.
- Šviežius rabarbarus galima susmulkinti ir atšaldyti arba užšaldyti, kad būtų galima naudoti būsimus receptus.
Kaip pasigaminti traškių rabarbarų
- Paruoškite rabarbarus ir sumaišykite su miltais, cukrumi ir cinamonu.
- Paruoškite traškų užpilą.
- Užpildykite vaisių sluoksnį ir kepkite iki auksinės rudos spalvos.
Pagal šį receptą patiekiami 4, bet galima lengvai padvigubinti 9 × 13 keptuvėje.
Holly patarimai
- Kai kurie rabarbarų stiebai išskirs daug sulčių; būtinai leiskite pailsėti, kad sutirštėtų.
- Jei naudojate šaldytus rabarbarus, vaisių mišinyje padidinkite miltų kiekį iki 4 šaukštų ir padidinkite kepimo laiką 10–15 minučių.
- Norint pakeisti skonį, galima pridėti kitų vaisių, obuoliai, avietės ir braškės yra mėgstamiausi.
- Paruoškite dideles avižinių dribsnių užpilo partijas ir laikykite šaldiklyje. Kad būtų traškūs, tiesiog apibarstykite vaisius ir kepkite.
Rabarbarų traškučių laikymas ir užšaldymas
Kaip ir kiti desertai, pavyzdžiui, pyragas, traškūs gali stovėti kambario temperatūroje per naktį. Jei laikysite keletą dienų, likučius atšaldykite.
Norėdami užšaldyti rabarbarus: Man patinka gaminti traškius rabarbarus, o ne sezono metu galite juos užšaldyti.
Daugiau rabarbarų receptų
Rabarbarų traškučiai
Rabarbarai yra skanūs su sviestiniu avižų užpilu, iškeptu iki auksinės spalvos.
Neleiskite ekranui užtemti
-
Įkaitinkite orkaitę iki 375 ° F.
-
Nuplaukite rabarbarus, kad pašalintumėte nešvarumus ar šiukšles, ir išmeskite lapus. Supjaustykite ½ colio gabalėliais. Jei stiebeliai labai ploni, supjaustykite juos ¾ colio gabalėliais.
-
Vidutiniame dubenyje sumaišykite rabarbarus, cukrų, miltus ir cinamoną ir išmeskite, kad apsemtų. Sudėkite į 2qt kepimo indą.
-
Atskirame dubenyje šakute arba konditerijos pjaustytuvu sumaišykite avižas, rudąjį cukrų, ⅓ puodelio miltų, sviestą ir cinamoną, kol gerai susimaišys. Pabarstykite ant rabarbarų mišinio.
-
Kepkite 30–35 minutes arba tol, kol rabarbarai suminkštės, o užpilas taps auksinės spalvos.
-
Prieš patiekdami atvėsinkite 5–10 minučių. Ant viršaus uždėkite kaušelį vanilinių ledų ar grietinėlės.
Į vaisių įdarą galima dėti papildomų prieskonių, pavyzdžiui, malto imbiero.
Miltus įdaroje galima pakeisti 1 ½ šaukšto kukurūzų krakmolo.
Šį desertą galima paruošti ir laikyti šaldytuve 48 valandas prieš kepant.
Kalorijos: 317 | Angliavandeniai: 55g | Baltymas: 2g | Riebalai: 10g | Sotieji riebalai: 6g | Cholesterolis: 22mg | Natris: 85mg | Kalis: 316mg | Pluoštas: 3g | Cukrus: 40g | Vitaminas A: 350TV | Vitamino C: 7.3mg | Kalcis: 91mg | Geležis: 1.1mg
Pateikta informacija apie mitybą yra apytikslė ir skirsis priklausomai nuo gaminimo būdų ir naudojamų ingredientų prekių ženklų.
© SpendWithPennies.com. Turinys ir nuotraukos yra saugomi autorių teisių. Dalijimasis šiuo receptu yra skatinamas ir vertinamas. Griežtai draudžiama kopijuoti ir (arba) įklijuoti visus receptus į bet kokią socialinę žiniasklaidą. Peržiūrėkite mano nuotraukų naudojimo politiką čia.
Daugiau jums patikusių vasaros desertų
PAGRINDINKITE šį skanių vaisių traškučių receptą