Tai lengvas troškinys, kurį mėgsta visa mano šeima.
Pagardinta jautienos malta ir daržovės sumaišomos su greitu ir kreminiu padažu, o po to kepamos po traškių pyragų sluoksniu.
- Tai skanus skonis – patiks visai šeimai.
- Tater tot troškinys yra a ekonomiškas valgio.
- Pirmyn ir kepkite, kai būsite pasiruošę!
- Tiek daug galimybių priedaiapsikeitimo sandoriai ir variacijos.
Ingredientai Tater Tot Casserole
- Jautiena – Naudokite liesą maltą jautieną (80/20), kurios skoniui pakanka riebalų. Galima naudoti maltą kalakutieną arba kiaulieną.
- Daržovės – Naudokite sumaišytas šaldytas daržoves arba supjaustykite savo daržoves. Išbandykite šaldytus arba konservuotus kukurūzus, žirnius ar šparagines pupeles.
- Padažas – Padažas prasideda nuo kondensuotos grybų sriubos, pieno ir keleto prieskonių.
- Sūris – Aštrus čederis yra mano mėgstamiausias skonio pasirinkimas.
Variacijos
- Grybų sriubą pakeiskite į vištienos sriubą, salierų grietinėlę ar net padažo likučius.
- Pakeiskite prieskonius pagal tai, ką turite po ranka. Itališki prieskoniai ir česnako milteliai yra puikūs priedai.
Kaip pasigaminti Tater Tot Casserole
Šis „tater tot“ troškinio receptas yra šeimos mėgstamiausias receptas ištisus metus.
- Apkepkite jautienos faršą ir svogūną. Nusausinkite visus riebalus.
- Sumaišykite daržoves, sriubą, pieną, prieskonius, virtą jautieną ir tarkuotą sūrį.
- Gautą mišinį paskleiskite į troškinimo indą ir apibarstykite sūriu bei gabalėliais.
- Kepti (receptas žemiau) kol padažas taps putojantis, o pyragėliai taps auksinės spalvos.
Pasigaminkite valgį
Norėdami užšaldyti šį susmulkintą troškintuvą, išklokite kepimo indą pergamentiniu popieriumi, išlindusiu iš abiejų ilgesnių pusių. Surinkite troškintuvą ir užšaldykite. Sušalusį troškintuvą švelniai iškelkite iš indo ir suvyniokite į plastikinę plėvelę. Užšaldykite iki 4 mėnesių.
Norėdami kepti, šaldytą troškintuvą išvyniokite ir įdėkite į tą patį kepimo indą, kuriame buvo ruošiamas. Per naktį atitirpinkite šaldytuve ir kepkite, kaip nurodyta.
Likučių saugojimas
- Tater tot troškintuvą galima laikyti sandariame inde šaldytuve iki 4 dienų.
- Pašildykite porcijas mikrobangų krosnelėje arba orkaitėje arba gruzdintuvėje, kad patiekalai būtų traškesni.
- Atskiras porcijas galima užšaldyti šaldiklyje saugiuose induose iki 4 mėnesių. Prieš pašildydami, per naktį atšildykite šaldytuve.
Daugiau mėgstamų troškinių receptų
Ar gaminote šį „Tater Tot Casserole“? Palikite mums įvertinimą ir komentarą žemiau!
Klasikinis Tater Tot Casserole
Sūri, kreminė ir gausu sočių ingredientų Tater Tot Casserole yra pats geriausias maistas!
Neleiskite ekranui užtemti
-
Įkaitinkite orkaitę iki 375 ° F.
-
Didelėje keptuvėje ant vidutinės ir stiprios ugnies pakepinkite maltą jautieną ir svogūną, kol neliks rausvos spalvos. Nusausinkite visus riebalus.
-
Vidutiniame dubenyje sumaišykite atšildytas daržoves, sriubą, pieną, prieskonius, jautienos mišinį ir ½ puodelio tarkuoto sūrio.
-
Jautienos mišinį paskleiskite į 3 qt arba 9 × 13 colių kepimo indą. Ant viršaus pabarstykite likusį sūrį.
-
Ant viršaus uždėkite skruostų ir kepkite 40–50 minučių arba tol, kol padažas taps putojantis, o pyragaičiai taps auksinės spalvos.
Šaldytas daržoves pirmiausia reikia atšildyti. Galima dėti bet kokį daržovių variantą ar mišinį.
Konservuotą grybų sriubą galima pakeisti kitomis „grietinėlės“ sriubomis, padažu ar net skardine padažo ar pomidorų sriubos.
Šiam receptui galima naudoti bet kokio dydžio troškintuvą. Gilesniam patiekalui gali prireikti šiek tiek papildomo gaminimo laiko.
Šį troškintuvą galima surinkti iš anksto ir atšaldyti. Jei jis atšaldomas iš šaldytuvo, kepimui reikės daugiau laiko.
Kalorijos: 606 | Angliavandeniai: 52g | Baltymas: 34g | Riebalai: 31g | Sotieji riebalai: 13g | Polinesotieji riebalai: 4g | Mononesotieji riebalai: 12g | Trans-riebalų: 1g | Cholesterolis: 90mg | Natris: 1326 mmg | Kalis: 939mg | Pluoštas: 6g | Cukrus: 2g | Vitaminas A: 3492TV | Vitamino C: 19mg | Kalcis: 337mg | Geležis: 4mg
Pateikta informacija apie mitybą yra apytikslė ir skirsis priklausomai nuo gaminimo būdų ir naudojamų ingredientų prekių ženklų.
© SpendWithPennies.com. Turinys ir nuotraukos yra saugomi autorių teisių. Dalijimasis šiuo receptu yra skatinamas ir vertinamas. Griežtai draudžiama kopijuoti ir (arba) įklijuoti visus receptus į bet kokią socialinę žiniasklaidą. Peržiūrėkite mano nuotraukų naudojimo politiką čia.