Sveiki, picos mylėtojai, pasiruoškite perkelti savo picos žaidimą į visiškai naują lygį su šiuo virusiniu pojūčiu: Upside Down Pizza Pot Pie! Mūsų apverstų picų pyragaičiai yra karšti, burbuliuojantys puodai, užpildyti visais mėgstamais picos priedais, padengtais sviestine, auksinės rudos spalvos ir dribsnių pluta.
Skamba kaip svajonė, tiesa? Na, pasiruoškite, kad ši svajonė taptų realybe su šiuo lengvu ir skaniu receptu! Pasiruoškite padaryti įspūdį savo draugams ir šeimos nariams su šiuo neįtikėtinu Pizza Puodo pyragu! Nesvarbu, ar mėgaujatės juo jaukiai nakčiai, ar patiekiate ypatingai progai, šis virusinis receptas tikrai bus sėkmingas. Taigi, griebkite šakutę ir pasinerkite – picos vakaras tapo daug įdomesnis!
Naudokite orkaitėje tinkamus individualaus dydžio induspvz., ramekins arba mini ketaus keptuvės, skirtos picos pyragams kepti. Taip užtikrinama, kad kiekviena porcija bus idealiai paskirstyta ir kepant išlaiko formą.
Leisk jiems pailsėti: Prieš patiekdami leiskite picos pyragams kelias minutes atvėsti. Tai
leidžia įdarui šiek tiek sustingti, todėl juos lengviau tvarkyti ir nesudeginsite burnos ant karšto įdaro.
Nesvarbu, ar naudojate parduotuvėje pirktą, ar naminę picos tešlą, būtinai ją plonai iškočiokite
ir tolygiai padengti kiekvieno puodo pyrago indo viršų.
Neperpildykite: Nors gali kilti pagunda prikrauti pyragus su daugybe priedų, būkite
nepamiršti jų neperpildyti. Kiekvieno patiekalo viršuje palikite šiek tiek vietos, kad liktų vietos
plutelė išsipūstų ir tinkamai iškeptų neišsiliejus.
Kepkite iki auksinės spalvos: Kepkite picos pyragus įkaitintoje orkaitėje, kol pluta taps auksinės spalvos
rudas ir traškus, o įdaras karštas ir burbuliuojantis. Pabaigoje stebėkite juos
kepimo laiko, kad neperparduotų.
recepto pastabos:
Štai mano naudojami kepimo indai. Pyrex dubenys
Apverstas picos puodo pyragas
- Įkaitinkite orkaitę iki 375 laipsnių. Padalinkite picos tešlą į atskiras dalis, tiek, kad uždengtų pyrago indų viršų. Kiekvieną tešlos dalį iškočiokite ant miltais pabarstyto paviršiaus, kol ji bus pakankamai didelė, kad uždengtų puodo pyrago formą. Apskritimams iškirpti naudojau ramekin dubenį.
- Atskirus orkaitėje tinkamus pyrago indus arba kepinius sutepkite purškikliu arba sviestu.
- Į didelę keptuvę sudėkite visus picos priedus ir picos padažą. Troškinkite ant vidutinės ugnies
apie 15 minučių. - Sudėkite griežinėliais pjaustytą mocarelos sūrį, o dugną pabarstykite tarkuotu mocarelos sūriu
indus, įsitikinkite, kad dugnas ir šonai yra uždengti. - Ant sūrio sluoksnio sudėkite mėgstamus picos priedus iš keptuvės.
- Kiekvieną puodo pyragą uždenkite iškočiota tešla, kraštus užspauskite, kad užsandarytų.
- Picos tešlą aptepkite raudonėliais ir aptepkite lydytu sviestu.
- Padėkite pyragus ant kepimo skardos ir kepkite įkaitintoje orkaitėje 12-20 minučių arba
kol plutelė taps auksinės spalvos ir įdaras burbuliuos. - Išimkite pyragus iš orkaitės ir prieš patiekdami leiskite jiems keletą minučių atvėsti.
- Norėdami patiekti, uždėkite lėkštę ant dubens viršaus ir apverskite. Išimkite dubenį ir patiekite lėkštėje.
spustelėkite žvaigždutes, kad įvertintumėte!
Apverstas picos puodo pyragas
Sveiki, picos mylėtojai, pasiruoškite perkelti savo picos žaidimą į visiškai naują lygį su šiuo virusiniu pojūčiu: Upside Down Pizza Pot Pie!
Siųskite šį receptą el.
Gaukite šį receptą el. paštu tiesiai į savo pašto dėžutę!
Neleiskite ekranui užtemti
-
Įkaitinkite orkaitę iki 375 laipsnių. Padalinkite picos tešlą į atskiras dalis, tiek, kad uždengtų pyrago indų viršų. Kiekvieną tešlos dalį iškočiokite ant miltais pabarstyto paviršiaus, kol ji bus pakankamai didelė, kad uždengtų puodo pyrago formą. Apskritimams iškirpti naudojau ramekin dubenį.
-
Atskirus orkaitėje tinkamus pyrago indus arba kepinius sutepkite purškikliu arba sviestu.
-
Į didelę keptuvę sudėkite visus picos priedus ir picos padažą. Troškinkite ant vidutinės ugnies apie 15 minučių.
-
Įdėkite griežinėliais pjaustytą mocarelos sūrį, o indų dugną pabarstykite susmulkintu mocarelos sūriu, įsitikinkite, kad dugnas ir šonai yra uždengti.
-
Ant sūrio sluoksnio sudėkite mėgstamus picos priedus iš keptuvės.
-
Kiekvieną puodo pyragą uždenkite iškočiota tešla, kraštus užspauskite, kad užsandarytų.
-
Picos tešlą aptepkite raudonėliais ir aptepkite lydytu sviestu.
-
Padėkite pyragėlius ant kepimo skardos ir kepkite įkaitintoje orkaitėje 12-20 minučių arba tol, kol plutelė taps auksinės rudos spalvos, o įdaras pradės burbuliuoti.
-
Išimkite pyragus iš orkaitės ir prieš patiekdami leiskite jiems keletą minučių atvėsti.
-
Norėdami patiekti, uždėkite lėkštę ant dubens viršaus ir apverskite. Išimkite dubenį ir patiekite lėkštėje.
Kalorijos: 755kcal | Angliavandeniai: 50g | Baltymai: 46g | Riebalai: 40g | Sotieji riebalai: 18g | Polinesotieji riebalai: 6g | Mononesotieji riebalai: 11g | Transriebalai: 0.3g | Cholesterolis: 188mg | Natris: 3264mg | Kalis: 728mg | Pluoštas: 4g | Cukrus: 11g | Vitaminas A: 1140 mTV | Vitaminas C: 29mg | Kalcis: 762mg | Geležis: 5mg
Mitybos atsisakymas: „Family Fresh Meals“ nėra dietologas ar mitybos specialistas, o bet kokia informacija apie maistingumą yra tik apytikslė. Jei reikia patikrinti bet kokią informaciją, rekomenduojame sudedamąsias dalis paleisti naudojant internetinę mitybos skaičiuoklę.
Dalintis šiuo receptu yra skatinama ir vertinama. Draudžiama kopijuoti visą receptą į bet kokią socialinę žiniasklaidą.
Ar sukūrėte šį receptą?
Būtinai pasidalinkite ja su manimi žemiau!