
Aš niekad nebuvau tai susijaudinęs apie paprastą daržovę anksčiau. Radau geriausių visų laikų skrudintų žiedinių kopūstų paslaptį!
Nereikia jokių įmantrių ingredientų; žiediniai kopūstai, aliejus, druska ir pipirai – būtent toliau aprašytu būdu žiediniai kopūstai iš tiesų gaminami geriausiai orkaitėje!

- The metodas šiame recepte yra šiek tiek unikalus, tačiau kartu su toliau pateiktais patarimais turėsite geriausias visų laikų žiedinis kopūstas (tiesiog pažiūrėkite į nuotrauką aukščiau!).
- Toliau pasidalinau patarimais, kaip tobulai kepti žiediniai kopūstai – paprasti, bet efektyvūs.
- Tai paprasta padaryti tik naudojant a nedaug ingredientų.
- Išeina traškūs ir paruduoti su daugybe skonio.


Kaip kepti žiedinius kopūstus
- Įkaitinkite orkaitę ir kepimo skardą (receptas žemiau).
- Įsitikinkite žiedinių kopūstų žiedai yra sausi (jei turės drėgmės, jie garuos, o ne keps)!
- Nulupkite didelius žiedynus ir peiliu nupjaukite plokščią kraštą. Sudėkite į dubenį ir apšlakstykite prieskoniais bei aliejumi.
- Ant įkaitintos kepimo skardos dėkite plokščias puses žemyn ir kepkite neapversdami, kol apskrus. Patiekite šiltą.
Naudokite šviežius žiedinius kopūstus siekdami geriausių rezultatų. Nors galite skrudinti šaldytus žiedinius kopūstus, jie taip pat neparuduoja ir yra minkštesnės tekstūros.

Holly's patarimai skrudintam žiediniam kopūstui
Išdžiovinkite žiedinius kopūstus: Žiedinis kopūstas turi būti labai sausas (nebūtų vandens nuo plovimo!), kad negaruotų. Jei laikas leidžia, nuplaukite ir išdžiovinkite iki 2 dienų prieš skrudinimą arba naudokite išplautus žiedynus.
Nupjaukite plokščią pusę: Padėkite kiekvieną gėlytę plokščia puse žemyn, kad ji būtų graži ir ruda.
Dosniai aliejus žiedinius kopūstus, kad pasiektumėte geriausių rezultatų.
Aukštos temperatūros: Karamelizacijos (ir skonio) raktas yra užtikrinti, kad išorė turėtų galimybę paruduoti, kol vidus neperkeps, todėl kepkite aukštoje temperatūroje (425 °F).
Įkaitinkite keptuvę: Įdėkite tuščią skardą į orkaitę, kad įkaistų, kol ruošite žiedinį kopūstą. Padėję žiedynus ant karštos keptuvės jie bus traškūs ir gražiai rudi.
Nemaišykite ir neapverskite: Kaip ir gaminant keptus grybus, reikia šiek tiek laiko, kad susidarytų graži plutelė. Tegul žiedinio kopūsto apačia įgauna gražią plutą nemaišant.

Variacijos
- Iškepusį žiedinį kopūstą prieš patiekdami pabarstykite parmezano sūriu arba įspauskite citrinos sulčių ir pabarstykite petražolėmis.
- Pakeiskite prieskonius pagal savo skonį! Išbandykite citrinos žievelę, žiupsnelį paprikos ar net kario miltelių.
- Į keptuvę galima dėti ir kitų daržovių, pavyzdžiui, morkų ar šparagų.
Daugiau žiedinių kopūstų mėgstamiausių
Ar jūsų šeimai patiko šis traškus skrudintas žiedinis kopūstas? Būtinai palikite įvertinimą ir komentarą žemiau!


Geriausias skrudintas žiedinis kopūstas
Orkaitėje kepti žiediniai kopūstai kiekvieną kartą būna traškūs ir karamelizuojami! Su 4 paprastais ingredientais šiuo sveiku garnyru galėsite mėgautis ištisus metus.


Neleiskite ekranui užtemti
-
Įkaitinkite orkaitę iki 425 ° F. Įdėkite tuščią kepimo skardą į orkaitę, kad ji įkaistų, kol ruošite žiedinį kopūstą.
-
Nulupkite didelius žiedinių kopūstų žiedus ir peiliu nupjaukite plokščią kraštą.
-
Įdėkite žiedinį kopūstą į didelį dubenį arba indą su dangčiu. Įpilkite aliejaus ir prieskonių ir labai gerai suplakite, kad pasidengtų. Jei žiedinio kopūsto galvutė itin didelė, gali prireikti papildomo aliejaus.
-
Išimkite karštą kepimo skardą iš orkaitės ir sudėkite žiedinių kopūstų žiedynus plokščiomis pusėmis žemyn ant įkaitintos kepimo skardos.
-
Pašaukite į orkaitę ir kepkite 15-20 minučių, nesukdami žiedinio kopūsto. Didesniems žiedynams ar žiedinių kopūstų kepsniams gali prireikti papildomo laiko.
-
Patiekite šiltą.
Nupjaukite plokščią pusę: Kiekvieno žiedyno plokščia pusė pateks į keptuvę ir tai padės pasiekti giliai aukso rudą spalvą. Dosniai Aliejus žiedinius kopūstus, kad pasiektumėte geriausių rezultatų.
Aukštos temperatūros: Gaminant aukštoje temperatūroje (425 °F) užtikrinama daug spalvų, o tai suteikia daug skonio. Karamelizacijos raktas yra užtikrinti, kad išorė turėtų galimybę paruduoti, kol vidus neperkeps.
Įkaitinkite keptuvę: Įdėkite tuščią skardą į orkaitę, kad įkaistų, kol ruošite žiedinį kopūstą. Padėję žiedynus ant karštos keptuvės jie bus traškūs ir gražiai rudi.
Nemaišykite ir neapverskite: Kaip ir gaminant keptus grybus, reikia šiek tiek laiko, kad susidarytų graži plutelė. Tegul žiedinio kopūsto apačia įgauna gražią plutą nemaišant.
Kalorijos: 99 | Angliavandeniai: 7g | Baltymas: 3g | Riebalai: 7g | Sotieji riebalai: 1g | Polinesotieji riebalai: 1g | Mononesotieji riebalai: 5g | Natris: 43mg | Kalis: 434mg | Pluoštas: 3g | Cukrus: 3g | Vitamino C: 69mg | Kalcis: 32mg | Geležis: 1mg
Pateikta informacija apie mitybą yra apytikslė ir skirsis priklausomai nuo gaminimo būdų ir naudojamų ingredientų prekių ženklų.
© SpendWithPennies.com. Turinys ir nuotraukos yra saugomi autorių teisių. Dalijimasis šiuo receptu yra skatinamas ir vertinamas. Griežtai draudžiama kopijuoti ir (arba) įklijuoti visus receptus į bet kokią socialinę žiniasklaidą. Peržiūrėkite mano nuotraukų naudojimo politiką čia.



