Šis naminis vištienos spagečių receptas yra visų laikų mėgstamiausias.
Šiame paprastame recepte dera susmulkinta vištiena ir spagečiai kreminiame sūriame padaže, iškepti iki tobulumo.
Aš taip pat įtraukiau a nuorodų padažas užimtiems savaitgalio vakarams!
- Padažas skanus ir pagamintas nuo nuliobet aš taip pat įtraukiau trumpą padažą įtemptoms dienoms.
- Šis vištienos spagečių receptas naudojamas paprastas ingridientai kurį tikriausiai turite po ranka.
- Tai universalus; naudokite bet kokį sūrį ar makaronus.
- Šis receptas tinkamas šaldiklyje – paruoškite jį įtemptoms dienoms!
Ingredientai vištienos spagečiams
- Makaronai: Aš naudoju spagečių makaronus, bet galite naudoti ir kitų rūšių makaronus. Būtinai kepkite al dente (tvirtai), kad neperkeptų troškinimui kepant.
- Vištiena: Naudokite keptą vištieną arba likučius, taip pat galite gaminti keptas vištienos krūtinėlėmis, kad galėtumėte mėgautis šiuo receptu.
- Daržovės: Svogūnai, česnakai ir paprika suteikia skonio, o konservuoti kubeliais pjaustyti pomidorai (arba Rotel pomidorai) suteikia šiek tiek gaivumo.
- Vištienos sultinys: Tai yra padažo pagrindas, tačiau jis taip pat suteikia skonio – jei naudojate mažai natrio, įberkite papildomos druskos.
- Pusė ir pusė: Pusė ir pusė padažą paverčia kreminiu, nebūdami per daug sotūs.
- Sūris: Tiek čederio sūris, tiek parmezanas suteikia sūrio padažui skonio. Šiame recepte gerai tinka iš anksto susmulkintas sūris.
Kaip pasigaminti vištienos spagečius
- Išvirkite spagečius.
- Paruoškite padažą (receptas žemiau).
- Sumaišykite spagečius, vištieną, kubeliais pjaustytus pomidorus ir padažą riebalais pateptame troškinimo inde.
- Pabarstykite dar sūriu ir kepkite, kol pradės burbuliuoti.
Likučiai ir maisto ruošimas
- Likučius laikykite sandariame inde šaldytuve iki 4 dienų.
- Vištienos spagečiai labai gerai užšąla ir gali būti užšaldyti prieš kepant iki keturių mėnesių.
- Jei norite kepti nuo užšalimo, uždenkite aliuminio folija, kad sūrio užpilas neperkeptų, ir kepkite 375 °F temperatūroje apie valandą arba tol, kol jis bus karštas!
Daugiau šeimos mėgstamų troškinių receptų
Ar gaminote šiuos vištienos spagečius? Būtinai palikite įvertinimą ir komentarą žemiau!
Naminiai vištienos spagečiai
Šiame lengvai sūriame vištienos spagečių recepte dera švelni vištiena ir spagečiai naminiame sūrio padaže.
Neleiskite ekranui užtemti
Įkaitinkite orkaitę iki 375 ° F. 9 × 13 colių kepimo formą ištepkite riebalais.
Virkite spagečius al dente dideliame puode pasūdytame vandenyje pagal pakuotės nurodymus. Gerai nusausinkite, neskalaukite.
Padažas:
Tuo tarpu didelėje keptuvėje ant vidutinės ugnies ištirpinkite sviestą. Sudėkite svogūną, česnaką ir papriką, kol suminkštės. Įmaišykite miltus ir itališkus prieskonius ir virkite 1-2 minutes.
Po truputį pilkite sultinį ir grietinėlę, kiekvieną kartą plakdami iki vientisos masės. Užvirinkite ir leiskite virti 1 minutę arba kol sutirštės ir pasidarys burbuliukai.
Nukelkite nuo ugnies ir įmaišykite parmezano sūrį, 1 puodelį čederio sūrio ir druskos bei pipirų.
Sumaišykite spagečius, vištieną, grietinėlės padažą ir konservuotus pomidorus. Gerai ismaisyti. Paskleiskite į riebalais pateptą 9×13 indą.
Ant viršaus uždėkite likusį 1 puodelį čederio sūrio ir kepkite 25–30 minučių arba kol sušils ir pasidarys burbuliukai.
- Nepervirkite makaronų, kepdami jie išvirs daugiau.
- Iš anksto susmulkintas sūris veikia pagal šį receptą, tačiau susmulkinus savo gaunamas sklandesnis padažas.
- Aštrus čederis suteikia geriausią skonį.
- Virkite daržoves, kaip nurodyta.
- Įdėkite 3⁄4 svaro Velveeta sūrio, 10 uncijų kondensuotos grietinėlės grybų sriubos arba grietinėlės vištienos sriubos ir nusausintus pomidorus ir virkite, kol ištirps.
- Praleiskite druską ir įpilkite po ½ arbatinio šaukštelio svogūnų miltelių, česnako miltelių ir juodųjų pipirų.
Kalorijos: 518 | Angliavandeniai: 38g | Baltymas: 22g | Riebalai: 30g | Sotieji riebalai: 18g | Cholesterolis: 95mg | Natris: 606mg | Kalis: 377mg | Pluoštas: 2g | Cukrus: 3g | Vitaminas A: 970TV | Vitamino C: 18.6mg | Kalcis: 425mg | Geležis: 2.1mg
Pateikta informacija apie mitybą yra apytikslė ir skirsis priklausomai nuo gaminimo būdų ir naudojamų ingredientų prekių ženklų.
© SpendWithPennies.com. Turinys ir nuotraukos yra saugomi autorių teisių. Dalijimasis šiuo receptu yra skatinamas ir vertinamas. Griežtai draudžiama kopijuoti ir (arba) įklijuoti visus receptus į bet kokią socialinę žiniasklaidą. Peržiūrėkite mano nuotraukų naudojimo politiką čia.
Source link