Ieškote ko nors įdomesnio nei kečupas, kurį užsidėti ant bulvyčių? Kodėl nepabandžius šių nešvarių prancūziškų bulvyčių su trupučiu visko? Nežinau, kaip tai veikia… bet kai ant bulvyčių partijos iš karto dedate žalius svogūnus, papriką, šoninę, sūrį, rančo padažą, rudąjį padažą ir Old Bay prieskonius? Tai kažkaip tiesiog veikia kartu.
Netikite manimi? Na, tai pakankamai lengva tuo įsitikinti patiems. Jei pradėsite nuo šaldytų gruzdintų bulvyčių, tai užtruks tik apie pusvalandį. Sukraukite viską ant bulvyčių, tada paragaukite ir pasakykite, ar aš teisus.
Old Bay galite pakeisti cajun prieskoniais arba česnako miltelių, svogūnų miltelių ir juodųjų pipirų mišiniu.
Čedaro sūris, mocarelos sūris, pipirų lizdas ir monterėjaus lizdas yra puikus pasirinkimas. Nesivaržykite maišyti ir suderinti, kad rastumėte savo mėgstamą derinį.
Mėgstamiausi priedai yra žalieji svogūnai, jalapeño pipirai, bananiniai pipirai, raudonieji paprikos, raudonieji svogūnai ir daugybė kitų malonių priedų, pavyzdžiui, lašelis kreminio padažo ar sūrio padažo.
Nešvarios prancūziškos bulvytės
- Įkaitinkite orkaitę iki 425 laipsnių pagal Farenheitą ir apipurkškite didelę kepimo skardą kepimo purkštuvu. Supilkite šaldytas gruzdintas bulvytes su Old Bay prieskoniais, kol jos gerai apskrus, tada išdėliokite vienu sluoksniu ant kepimo skardos. Kepkite 23–27 minutes, kol taps auksinės rudos spalvos ir traškūs.
- Kol bulvytės kepa, kaitinkite rudąjį padažą ant viryklės arba mikrobangų krosnelėje, kol jis įkais. Kai bulvytės iškeps, ant viršaus apšlakstykite padažą.
- Pabarstykite ant tarkuoto sūrio, o po to tolygiai pabarstykite paprika, šonine ir žaliaisiais svogūnais.
- Kepkite toliau 2–5 minutes arba tol, kol sūris išsilydys ir pradės burbuliuoti.
- Išimkite iš orkaitės ir pabarstykite pasukų rančoje.
- Patiekite karštą, papuoštą kapotomis petražolėmis, nebūtina.
spustelėkite žvaigždutes, kad įvertintumėte!
Nešvarios prancūziškos bulvytės
Ieškote ko nors įdomesnio nei kečupas, kurį užsidėti ant bulvyčių? Kodėl nepabandžius šių nešvarių prancūziškų bulvyčių su trupučiu visko?
Siųskite šį receptą el.
Gaukite šį receptą el. paštu tiesiai į savo pašto dėžutę!
Neleiskite ekranui užtemti
-
Įkaitinkite orkaitę iki 425 laipsnių pagal Farenheitą ir apipurkškite didelę kepimo skardą kepimo purkštuvu.
-
Supilkite šaldytas gruzdintas bulvytes su Old Bay prieskoniais, kol jos gerai apskrus, tada išdėliokite vienu sluoksniu ant kepimo skardos.
-
Kepkite 23–27 minutes, kol taps auksinės rudos spalvos ir traškūs.
-
Kol bulvytės kepa, kaitinkite rudąjį padažą ant viryklės arba mikrobangų krosnelėje, kol jis įkais.
-
Kai bulvytės iškeps, ant viršaus apšlakstykite padažą.
-
Pabarstykite ant tarkuoto sūrio, o po to tolygiai pabarstykite paprika, šonine ir žaliaisiais svogūnais.
-
Kepkite toliau 2–5 minutes arba tol, kol sūris išsilydys ir pradės burbuliuoti.
-
Išimkite iš orkaitės ir pabarstykite pasukų rančoje.
-
Patiekite karštą, papuoštą kapotomis petražolėmis, nebūtina.
Kalorijos: 582kcal | Angliavandeniai: 40g | Baltymas: 15g | Riebalai: 41g | Sotieji riebalai: 16g | Polinesotieji riebalai: 5g | Mononesotieji riebalai: 16g | Trans-riebalų: 0,02g | Cholesterolis: 54mg | Natris: 1165 mmg | Kalis: 610mg | Pluoštas: 6g | Cukrus: 2g | Vitaminas A: 1119TV | Vitamino C: 34mg | Kalcis: 321mg | Geležis: 2mg
Mitybos atsisakymas: „Family Fresh Meals“ nėra dietologas ar mitybos specialistas, o bet kokia informacija apie maistingumą yra tik apytikslė. Jei reikia patikrinti bet kokią informaciją, rekomenduojame sudedamąsias dalis paleisti naudojant internetinę mitybos skaičiuoklę.
Dalintis šiuo receptu yra skatinama ir vertinama. Draudžiama kopijuoti visą receptą į bet kokią socialinę žiniasklaidą.
Ar sukūrėte šį receptą?
Būtinai pasidalinkite ja su manimi žemiau!