Ieškote greito ir lengvo deserto, kuris tikrai paliks įspūdį? Išbandykite šiuos skanius keptuvės pyragus! Traškūs ir lipnūs, pagaminti iš supakuoto pyrago mišinio ir kepti ketaus keptuvėje, puikiai tinkantys jaukiai nakvynei ar vakarėliui su draugais. Šie keptuvės pyragaičiai tikrai patiks.
Mėgaukitės lengvais keptuvės pyragaičiais su kaušeliu ledų ir nepamirškite pasidalinti savo kūriniu su kolegomis šokolado mylėtojais!
Taip, jei esate jautrus glitimui, galite jį pakeisti migdolų miltais ar kitos rūšies miltais. Turėkite omenyje, kad tekstūra gali šiek tiek pasikeisti, bet vis tiek bus skanu.
Taip, galite naudoti nesaldų šokoladą, bet galbūt norėsite įdėti šiek tiek rudojo cukraus, kad subalansuotumėte kartumą.
Į pyragėlių centrą įkiškite dantų krapštuką. Jei sausainiai yra su drėgnais trupiniais, jūsų pyragaičiai yra puikiai paruošti. Atminkite, kad jie ir toliau keps, kai atvės.
absoliučiai! Galite pasukti žemės riešutų sviestą, pridėti riešutų ar net pabarstyti espreso miltelių, kad pagerintumėte keptuvės pyragaičių skonį.
Taip, galite naudoti bet kurią orkaitėje saugią keptuvę ar net kepimo indą. Tiesiog prireikus pakoreguokite kepimo laiką.
Reikalingi ingredientai
- Brownie mišinys: Aš naudojau „Duncan Hines” pyrago mišinį ir „Great Value” pyrago mišinį; tačiau pagal šį receptą tiks bet koks prekės ženklas. Norėdami pasiekti geriausių rezultatų, naudokite savo mėgstamą pyrago mišinio dėžutę.
- Universalūs miltai
- Sūdytas sviestas: Jei reikia, pakeiskite nesūdytą sviestą ir žiupsnelį ar du druskos.
- Dideli kiaušiniai
- Pusiau saldūs šokolado gabaliukai: Galima pakeisti pieno, tamsaus, mini arba baltojo šokolado drožlėmis.
- Kambario temperatūros ingredientai: Kambario temperatūros kiaušinių ir sviesto naudojimas padeda sukurti lygesnę tešlą, todėl pyragaičiai bus puresni. Tai ypač svarbu norint pasiekti tobulą lipnią ketaus keptuvės pyragaičių tekstūrą.
- Neperkepkite: Svarbiausias dalykas, kurį reikia atsiminti naudojant šį keptuvės pyrago receptą, yra vengti perkepimo. Kraštai turi būti pritvirtinti, o centras turi būti šiek tiek lipnus. Taip ir toliau gaminsite, kai jis atvės, ir gausite geriausius pyragus kramtomaisiais kraštais ir lipniu centru.
- Espreso milteliai: Šokolado mėgėjams, į sausus ingredientus įdėjus nedidelį kiekį espreso miltelių, šokolado skonis gali paryškinti, o pyragaičiai nepadaro kavos skonio. Ši maža paslaptis daro puikų receptą dar geresniu!
- Sandėliavimas: Jei turite likučių (nors sunku įsivaizduoti su tokiu skaniu desertu), laikykite pyragus sandariame inde. Jie porą dienų išliks drėgni ir lipnūs.
Kaip pasigaminti keptuvės pyragus
- Įdėkite 10 colių, pagardintą ketaus keptuvę ant orkaitės vidurinio stovo ir įkaitinkite orkaitę iki 350 F laipsnių, kol ruošite pyrago tešlą.
- Dideliame dubenyje išplakite pyrago mišinį ir universalius miltus, kol susimaišys.
- Išplakite ištirpintą sviestą ir kiaušinius, kol gerai susimaišys, maždaug 2 minutes.
- Sulenkite šokolado drožles, kol tolygiai pasiskirstys visoje tešloje.
- Atsargiai išimkite karštą keptuvę iš orkaitės ir supilkite tešlą į įkaitintą keptuvę. Norėdami tolygiai paskirstyti, naudokite mentele arba barstymo peilį.
- Įdėkite keptuvę į įkaitintą orkaitę ir kepkite 20-25 minutes arba tol, kol kraštai sustings ir centre esantis dantų krapštukas bus lipnus, bet ne tešlinis. Jis ir toliau keps, kai atvės, todėl būtinai ištraukite jį gerokai anksčiau, nei dantų krapštukas išeis švarus.
- Leiskite keptuvei atvėsti 10–15 minučių, prieš apliedami vaniliniais ledais ir šokolado sirupu.
spustelėkite žvaigždutes, kad įvertintumėte!
Skillet Brownies receptas
Ieškote greito ir lengvo deserto, kuris tikrai paliks įspūdį? Išbandykite šiuos skanius Skillet Brownies receptus!
Siųskite šį receptą el.
Gaukite šį receptą el. paštu tiesiai į savo pašto dėžutę!
Neleiskite ekranui užtemti
-
Įdėkite 10 colių, pagardintą ketaus keptuvę ant orkaitės vidurinio stovo ir įkaitinkite orkaitę iki 350 laipsnių, kol ruošiate pyrago tešlą.
-
Dideliame dubenyje išplakite pyrago mišinį ir universalius miltus, kol susimaišys.
-
Išplakite ištirpintą sviestą ir kiaušinius, kol gerai susimaišys, maždaug 2 minutes.
-
Sulenkite šokolado drožles, kol tolygiai pasiskirstys visoje tešloje.
-
Atsargiai išimkite karštą keptuvę iš orkaitės ir supilkite tešlą į įkaitintą keptuvę. Norėdami tolygiai paskirstyti, naudokite mentele arba barstymo peilį.
-
Įdėkite keptuvę į įkaitintą orkaitę ir kepkite 20-25 minutes arba tol, kol kraštai sustings ir centre esantis dantų krapštukas bus lipnus, bet ne tešlinis. Jis ir toliau keps, kai atvės, todėl būtinai ištraukite jį gerokai anksčiau, nei dantų krapštukas išeis švarus.
-
Leiskite keptuvei atvėsti 10–15 minučių, prieš užpildami vaniliniais ledais (nebūtina), ir patiekite šiltą.
Kalorijos: 576kcal | Angliavandeniai: 68g | Baltymai: 7g | Riebalai: 31g | Sotieji riebalai: 16g | Polinesotieji riebalai: 2g | Mononesotieji riebalai: 10g | Transriebalai: 0.5g | Cholesterolis: 73mg | Natris: 296mg | Kalis: 182mg | Pluoštas: 2g | Cukrus: 42g | Vitaminas A: 428TV | Kalcis: 28mg | Geležis: 4mg
Mitybos atsisakymas: „Family Fresh Meals“ nėra dietologas ar mitybos specialistas, o bet kokia informacija apie maistingumą yra tik apytikslė. Jei reikia patikrinti bet kokią informaciją, rekomenduojame sudedamąsias dalis paleisti naudojant internetinę mitybos skaičiuoklę.
Dalintis šiuo receptu yra skatinama ir vertinama. Draudžiama kopijuoti visą receptą į bet kokią socialinę žiniasklaidą.
Ar sukūrėte šį receptą?
Būtinai pasidalinkite ja su manimi žemiau!